Με ομιλητές τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη και τον οικονομολόγο Χάρη Βλάδο,  την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αγοράς διοργανώνεται συγκέντρωση από την Επιτροπή Χανίων της κίνησης: “Ψηφίζουμε ΝΑΙ, μένουμε Ευρώπη”.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Εκτός από την ατομική ευθύνη υπάρχει και η συλλογική. Ας συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειές μας για να δώσουμε μια δημοκρατική απάντηση στη διαχείριση της κρίσης. Να βοηθήσουμε όλοι να προστατευτεί η αξιοπρέπεια του πολίτη αλλά και της κοινωνίας μας συλλογικά. 

Κάθε ενέργειά μας να έχει στόχο την προστασία της δημοκρατικής νομιμότητας και την αποτροπή φαινομένων βίας.

Η κοινωνία των πολιτών πρέπει να δείξει αυτές τις στιγμές τη μεγαλύτερη δυνατή αλληλεγγύη θα πρέπει να αποτρέψει τα οποιαδήποτε φαινόμενα διχασμού. Μην μας καταλαμβάνει ο πανικός, τα προβλήματα μέσα από την ενότητα και την κοινή προσπάθεια των πολιτών θα μπορεί να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία. Έχουμε την υποχρέωση σαν χώρα να στείλουμε προς τον έξω κόσμο εικόνες μιας κοινωνίας πολιτών που ξέρει δημοκρατικά να αντιμετωπίζει δύσκολες και κρίσιμες στιγμές.

Την Κυριακή με νηφαλιότητα και ψυχραιμία καλούμαστε ως πολίτες να αποφασίσουμε αναστοχαζόμενοι για το μέλλον της χώρας μας. Είναι μια ιστορική στιγμή χωρίς επιστροφή για όλους μας αλλά ιδιαίτερα για τις νεότερες γενιές. Δηλώνουμε αποφασιστικά ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ -Μένουμε Ευρώπη, ως τις μόνες επιλογές με προοπτική για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη Ένωση.

Όλοι στην πλατεία Αγοράς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook