Ακούγεται σαν φάρσα, αλλά είναι πραγματικότητα: ο ιδιοκτήτης μιας Ferrari 458 Speciale είχε μια έξοδο στο Nürburgring, και τώρα που του λείπουν τα €210.000 που χρειάζονται για την επισκευή της, ζητάει τη βοήθεια όλων μας.

Στη σελίδα που έστησε για αυτό τον σκοπό δεν υπάρχει περιγραφή για το πώς έγινε το δυσάρεστο συμβάν, ούτε κάποιο video από τη στιγμή του ατυχήματος. Όμως οι ζημιές είναι αρκετές, με το κόστος επισκευής να φτάνει τα €210.000 περίπου, και υπό κανονικές συνθήκες η άτυχη Ferrari 458 Speciale θα έβγαινε «ολική». Εκτός αν βρίσκονταν αρκετοί ξένοι, πρόθυμοι να δώσουν κατιτίς για να δουν μια φωτογραφία τους τυπωμένη πάνω στην επισκευασμένη 458.

Όρισαν λοιπόν την τιμή στα €3,99 ανά τετραγωνικό εκατοστό και κάλεσαν όποιον θέλει να στείλει μια φωτογραφία και να επιλέξει σε ποιο μέρος του αμαξώματος θέλει να τυπωθεί. Αν βρεθούν 50.000 εθελοντές, ένας από αυτούς θα κρατήσει την επισκευασμένη Ferrari για έναν μήνα. Και όλοι θα μπορούν να θαυμάσουν το στολισμένο με τις φωτογραφίες τους supercar σε μια εκδήλωση ονόματι Ferrari Revival Festival.

Η ιστοσελίδα που έχει στηθεί για το εγχείρημα ονομάζεται The Dead Ferrari.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook