Σύμφωνα με το πρόγραμμα και με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα συνεχίζονται οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά.
Χθες, Παρασκευή (24/6) κατάπλευσε το κρουαζιερόπλοιο Navigator οf the Seas με 3.456 επιβάτες από 62 χώρες και 1.211 άτομα πλήρωμα. 
Αύριο Κυριακή (26/6) στις 07:00 π.μ θα αφιχθεί στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Mariner of the Seas , χωρητικότητας 3.840 επιβατών. Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας έως τις 14:00μ.μ
Στους επισκέπτες των πλοίων θα διανεμηθεί έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό από το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων ενώ περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης θα λειτουργούν από πλευράς Δήμου στην προβλήτα του Λιμένα της Σούδας και στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Και τα δύο αυτά κρουαζιερόπλοια ανήκουν στον στόλο της Royal Caribbean Cruises, στελέχη της οποίας επισκέπτονται σήμερα τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου προσκεκλημένα από τον πρόεδρο του ΟΛΗ κ.Μπρά.
Στόχος της επίσκεψης είναι να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις στο λιμάνι του Ηρακλείου, αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν για περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας.
Να σημειωθεί πως σε ότι αφορά στο πρόγραμμα των κρουαζιερόπλοιων που φτάνουν στα Χανιά,(για πρώτη φορά) η ικανοποίηση των επισκεπτών (και επομένως και των εταιρειών) είναι σε τέτοιο βαθμό, που ήδη έχουν «κλειστεί» τα προγράμματα για δεκάδες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στην Σούδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook