Πολύωρη σύσκεψη παρουσία και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιώργου Βλαστού, είχε την Πέμπτη (9/7) το πρωί η διοίκηση του ΟΦΗ. 

«Ισως μείνουν 2-3 θέσεις μήπως και προκύψει κάποια καλή περίπτωση απο μεγαλύτερη κατηγορία» ανέφερε ο Γιάννης Πολεμαρχάκης.

Τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ ευχήθηκαν καλή συνεργασία στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Βλαστό, για το πρόσωπο του οποίου υπήρχε και υπάρχει καθολική αποδοχή απο την διοίκηση του ΟΦΗ. «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που είστε μαζί μας» ανέφερε στον Γιώργο Βλαστό, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντύπας Σηφάκης, για να απαντήσει με τη σειρά του ο Γ. Βλαστός ότι «θεωρώ υποχρέωση μου να βοηθήσω την ομάδα, γιατί και εκείνη με βοήθησε τα προηγούμενα χρόνια».

Για την συνεργασία του ΟΦΗ με το Γιώργο Βλαστό, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης ανέφερε ότι «θα είναι το μάτι της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για τον Γιώργο Βλαστό, το μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ Παντελής Σαπουνάκης, τόνισε ότι «δεν χρειάζεται να μας πείς ποιός είσαι. Σε ξέρουμε και γνωρίζουμε καλά την προσφορά στου στον ΟΦΗ. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή επλογή. Οραμα μας είναι να ξαναδούμε τον ΟΦΗ ψηλά και να φτιάξουμε μια καλή ομάδα με πολλά κρητικόπουλα».

Μάλιστα ο κ. Σαπουνάκης πάνω σε αυτό τόνισε στον κ. Βλαστό, ότι θα είναι καλό ο ΟΦΗ να μπορέσει να αποκτήσει ταλέντα απο όλη την Κρήτη, μέσα απο κάποια δοκιμαστικά τέστ που θα γίνουν και στα οποία θα πρέπει να δοθεί ιδαίτερη έμφαση. Κάτι, που όπως αναφέρθηκε είναι και επιθυμία του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος θέλει να έχει εικόνα σε ότι καλό υπάρχει στο νησί απο πλευράς ταλέντων.

Με την σειρά του το μέλος της διοίκησης Γιάννης Τσακαλάκης, υπογράμμισε προς τον Γιώργο Βλαστό πως «ποντάρουμε πολλά στην παρουσία σου στον ΟΦΗ. Θέλουμε τις γνώσεις σου, τις προτάσεις σου και τις επαφές σου, για παιδιά απο την Κρήτη και όχι μόνο».

Ο Γιώργος Βλαστός ευχαρίστησε την διοίκηση του ΟΦΗ για την υποδοχή και τόνισε ότι «ο ΟΦΗ θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό στην Γ Εθνική και να ανέβει γρήγορα στην παραπάνω κατηγορία. Ηδη έχει ξεκινήσει η συνεργασία με τον προπονητή πάνω σε αυτό το θέμα και είμαστε σε καλό δρόμο».

Τα μεταγραφικά θέματα

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης ενημέρωσε την διοίκηση του ΟΦΗ για τις επαφές που είχε τις τελευταίες μέρες με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ, σε συνεργασία με τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν. Ο κ. Πολεμαρχάκης ενημέρωσε την διοίκηση του ΟΦΗ και για την προφορική συμφωνία με τον Αλέξη Περογαμβράκη, η παρουσία του οποίου στον ΟΦΗ, έφερε χαμόγελα και ικανοποίηση. Παράλληλα τόνισε ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους κ.κ. Σεροπιάν και Βλαστό για τις υπόλοιπες υποθέσεις και εξέφρασε την εκτίμηση ότι στην έναρξη της προετοιμασίας, ο σχεδιασμός του ΟΦΗ θα έχει προχωρήσει σημαντικά. «Ισως μείνουν 2-3 θέσεις μήπως και προκύψει κάποια καλή περίπτωση απο μεγαλύτερη κατηγορία» ανέφερε ο κ. Πολεμαρχάκης, τον οποίο εξουσιοδότησε η διοίκηση του ΟΦΗ, να προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε συνεργασία με τους κ.κ. Βλαστό και Σεροπιάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook