Την INTERAMERICAN επισκέφθηκε χθες, 8 Ιουλίου, ο Willem van Duin, πρόεδρος της ACHMEA.

Ο επικεφαλής του ολλανδικού ομίλου, στον οποίο ανήκει η ελληνική εταιρεία, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ιδιαίτερη σημασία της ασφαλιστικής παρουσίας του ομίλου στην Ελλάδα μέσω της INTERAMERICAN και την απόλυτη εμπιστοσύνη των μετόχων στην ικανότητα της διοικητικής ομάδας και τη συνοχή της εταιρείας, για τη βέλτιστη αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης στην χώρα μας.

“Η ηγεσία της INTERAMERICAN βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια” υπογράμμισε ο πρόεδρος της ACHMEA.

Ο κ. Van Duin επισήμανε ως στρατηγική προτεραιότητα την απόλυτη εστίαση και πλήρη ανταπόκριση της INTERAMERICAN στη διαχείριση των εκτάκτων αναγκών των πελατών της, δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τους εως σήμερα χειρισμούς σε κάθε επίπεδο. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ACHMEA, για τους μετόχους η INTERAMERICAN είναι εταιρεία όχι μόνο με μεγάλο παρελθόν ηγετικής παρουσίας στην τοπική ασφαλιστική αγορά, αλλά και με μεγάλη προοπτική. Υπογράμμισε, επίσης, την αξία της στρατηγικής κατεύθυνσης της INTERAMERICAN στους άξονες της ολοκληρωμένης ψηφιακής ανάπτυξης των λειτουργιών της, της συνεχούς αναζήτησης της καινοτομίας και της βέλτιστης απόδοσης προς όφελος των πελατών. Παράλληλα, ο κ. Van Duin τόνισε ως σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη δυνατότητα της εταιρείας να έχει διανομή με πολλούς τρόπους: με δικό της δίκτυο agency, με συνεργαζόμενους brokers και με direct πωλήσεις, ανταποκρινόμενη σε μεγάλο εύρος ασφαλιστικών αναγκών.

Από την πλευρά της INTERAMERICAN, ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος και τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας αναφέρθηκαν στα πολύ καλά αποθεματικά, την ενισχυμένη πελατειακή βάση και την ιδιαίτερη δυναμική της Anytime σε άρρηκτη σχέση με το brand INTERAMERICAN, δεδομένου ότι προσφέρεται και από τα δίκτυα των συνεργατών της εταιρείας. Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ACHMEA παρευρέθηκαν, εκτός από τα διοικητικά στελέχη της INTERAMERICAN, συντονιστές του δικτύου Agency της εταιρείας και συνεργαζόμενοι brokers. 

(Martin Hargas – Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών INTERAMERICAN, Γιώργος Κώτσαλος – Διευθύνων Σύμβουλος INTERAMERICAN, Willem van Duin – Πρόεδρος ACHMEA, Γιώργος Βελιώτης – Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας INTERAMERICAN, Hans Nijhuis – Risk Manager ACHMEA, Γιάννης Καντώρος – Γενικός Διευθυντής Εργασιών INTERAMERICAN)

O Willem van Duin στο αμφιθέατρο της INTERAMERICAN

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook