Την εξουσιοδότηση προς την διαπραγματευτική ομάδα ώστε να επιτευχθεί τελική συμφωνία, θα παράσχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως ξεκαθάρισε από την κοινή συνεδρίαση των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών, ο ειδικός αγορητής του κόμματος, Δημήτριος Καμμένος.

Αφού χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα την κρισιμότερη στιγμή στη Μεταπολίτευση είπε πως παρ' όλες τις εντάσεις που υπήρξαν εντός των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων «δεν είναι στιγμή επιπολαιότητας, δεν είναι ώρα ούτε να γελάσουμε, ούτε να κλάψουμε».

Αφού είπε πως νιώθει «υπερβολικά μεγάλη ευθύνη» τόνισε πως «δεν είναι ώρα για πολιτική κριτική» καθώς «είναι κατεπείγον να σωθεί η χώρα και την επόμενη μέρα να είναι όρθια η πατρίδα και οι Έλληνες».

Καταλήγοντας, είπε πως είναι θετική η ψήφος του κόμματός του προς την κυβέρνηση να διαπραγματευθεί την συμφωνία, πρόσθεσε πως ταυτοχρόνως ζητείται να περιγραφεί η αναφορά στην διαγραφή του χρέους μέρους και η αναφορά στο αναπτυξιακό πακέτο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαφοροποιήθηκαν στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ως προς την υποστήριξη των προτάσεων της κυβέρνησης προς τους δανειστές. 

Πηγή: in.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook