Μετά το σάλο που προκάλεσε η απόφασή του να ταξιδέψει στην Αίγινα και να απουσιάσει από την Ολομέλεια της Βουλής, ο Γιάννης Βαρουφάκης επέστρεψε το απόγευμα στην Αθήνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, έκανε λόγο για κακεντρέχεια: «Ό,τι και να κάνω πέντε μήνες τώρα, η κακεντρέχεια έχει χτυπήσει κόκκινο. Και δεν πρόκειται να άγομαι και να φέρομαι από την κακεντρέχεια κάποιων πληρωμένων της παραπληροφόρησης», δήλωσε.

Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε πως, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να μην είναι παρών στη Βουλή, στηρίζει την κυβέρνηση, στέλνοντας μήνυμα ότι παραμένει στην ενεργό πολιτική και ότι ακόμη και τώρα δίνει μάχη για να σωθεί η χώρα.

«Όλα εξηγήθηκαν στην επιστολή που έστειλα στην πρόεδρο της Βουλής. Η στήριξή μου στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ήταν απεριόριστη και εκφράστηκε ευθαρσώς στην Κ.Ο. το πρωί» είπε και πρόσθεσε:

«Την ώρα της μάχης, όταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Δραγασάκης βρίσκονται στις Βρυξέλλες με στόχο την επίτευξη της καλύτερης πιθανούς συμφωνίας για τη χώρα, είμαστε όλοι πίσω και στηρίζουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook