Ένα πραγματικό… δάσος από χασισόδεντρα έκρυβε η αγροικία που διατηρεί ένας 58χρονος σε δασώδη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας! Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., δεν ήξερε πού να πρωτοπάει μόλις τον έβαλαν μέσα!

Στο περιφραγμένο οικόπεδο, μακριά από τα περίεργα βλέμματα, ο 58χρονος είχε φυτέψει 216 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 10 έως και 50 εκατοστών το καθένα, άλλα φυτεμένα στο χώμα και άλλα σε γλάστρες, ενώ μέσα στην αγροικία βρέθηκαν κρυμμένα άλλα 150 δενδρύλλια ύψους περίπου δυο μέτρων που είχε ξεριζώσει για να τα αποξηράνει!

Στο εσωτερικό της αγροικίας βρέθηκαν ακόμη τέσσερις συσκευασίες με 229,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, αλλά και ένα πιστόλι κρότου- λάμψης με γεμιστήρα και 20 φυσίγγια, ένα αεροβόλο όπλο και δυο κυνηγετικές καραμπίνες με 42 φυσίγγια! Ο χασισοκαλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook