Αγώνα πρόκληση χαρακτήρισε ο Γιώργος Προμπονάς τον επερχόμενο με τη Κόρινθο που θα γίνει τη Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο για την 18η αγωνιστική της Football League 2.
Επεξηγώντας τον χαρακτηρισμό ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά τόνισε ότι το παιχνίδι είναι βαθμολογικά πολύ κρίσιμο για τον ΑΟΧ καθώς ειδικά ενόψει των 2 δύσκολων εκτός έδρας αγώνων που ακολουθούν χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από την διακεκαυμένη ζώνη, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι το 4-1 του αʼ γύρου δεν έχει ξεχαστεί :
«Το παιχνίδι είναι πρόκληση για μας. Πρώτον, διότι η Κόρινθος είναι μια εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας με μόλις μια ήττα έως τώρα και δεύτερον, διότι είναι η ομάδα που μας κέρδισε με ένα βαρύ σκορ στον αʼ γύρο το οποίο μάλιστα ήταν άδικο λόγω της εικόνας του ματς».

Παράλληλα ο ναξιώτης τεχνικός αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, δεν υπόσχεται νίκη αλλά δεσμεύεται ότι οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον τρίποντο της νίκης, που εφόσον έρθει θα είναι εξαιρετικά δυναμωτικό:
«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αλλά πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.»

Στα αγωνιστικά ο Προμπονάς προβληματίζεται για τις θέσεις των μικρών αφού ο Βουρβαχάκης είναι εκτός αποστολής, ενώ ο Σεληνιωτάκης θα είναι μεν στη 18αα αλλά δύσκολα θα παίξει. Αυτό υποχρεώνει τον τεχνικό των μπλε να κάνει και πάλι αλχημείες στο βασικό σχήμα με τον Μποτωνάκη να διεκδικεί θέσει στην άμυνα και τον Ραπτάκη να προωθείται στη θέση του αμυντικού χαφ παρτενέρ του Αντωνόπουλου.

Επίσης εκτός πλάνων είναι ακόμα ο τραυματίας Βασαδάκης και ο ανέτοιμος Πλουσής
Τέλος αναφορικά με τα μεταγραφικά ο Προμπονάς ξεκαθάρισε ότι αν γίνει άλλη μεταγραφή θα είναι «μικρού» και ότι θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook