Η ΕΠΣ Χανίων προκήρυξε το Κύπελλο Ερασιτεχνών για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, με τα σωματεία να έχουν περιθώριο για τη δήλωση συμμετοχής έως τις 7 Αυγούστου.

Στη διοργάνωση υποχρεωτικά συμμετέχουν οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας και προαιρετικά αυτές της Β’ και της Γ’ ΕΠΣΧ.

Το σχετικό έγγραφο που εστάλη στα σωματεία από την ΕΠΣΧ:

ΠΡΟΣ
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΑΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας στέλνουμε δήλωση συμμετοχής για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος καθώς και συνυποσχετικό Διαιτησίας/ Δήλωση σωματείου το οποίο πρέπει να επικυρωθεί νόμιμα για το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου. Οι δηλώσεις πρέπει να συμπληρωθούν και να προσκομιστούν στα γραφεία της Ενώσεως, μέχρι τη 14.00 μ.μ. ώρα της Παρασκευής 7 Αυγούστου 2015, μέσω του ορισθέντος αντικλήτου και μόνο. 
Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 και ώρα 20.00 μ.μ., στην αίθουσα Γ. Σ. της Ε. Π. Σ. Χανίων. Η έναρξη των αγώνων ορίζεται για το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015. Η διεξαγωγή του Κυπέλλου θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση με ομίλους σε διπλούς αγώνες, ενώ στη δεύτερη με νοκ άουτ αγώνες.
Η συμμετοχή των σωματείων της Α’ τοπικής κατηγορίας, είναι υποχρεωτική, ενώ των σωματείων Β’ και Γ’ τοπικής κατηγορίας καθώς και των ερασιτεχνικών ομάδων σωματείων που ίδρυσαν ΠΑΕ προαιρετική. Το παράβολο συμμετοχής στο Κ.Ε., ορίστηκε με απόφαση του Δ. Σ. της Ενώσεως στα εκατό ευρώ [100,00].
Σημειώνουμε ότι μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το παραχωρητήριο του γηπέδου, στο οποίο θα αγωνίζεστε. 
Τέλος παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε τη σύνθεση του Δ.Σ., πότε εξελέγη, τη διάρκεια της θητείας του βάσει του καταστατικού σας, καθώς και τον αντίκλητο ο οποίος θα λαμβάνει την αλληλογραφία [πλήρη στοιχεία – διεύθυνση – τηλέφωνο –fax –e mail ] για την εξασφάλιση της καλύτερης συνεργασίας. 
Καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή, χωρίς το συνυποσχετικό Διαιτησίας και τη σύνθεση του Δ.Σ. του σωματείου.
Βέβαιοι ότι θα τηρηθούν πιστά οι προαναφερόμενες προθεσμίες, σας στέλνουμε τις ευχές μας για καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΟ ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook