Μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στο Roof Garden του ξενοδοχείου «Lato» δεξιώθηκε το Σάββατο το βράδυ σε ένα γεύμα εργασίας του αθλητικούς συντάκτες της Κρήτης ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης. 
Από το δείπνο αυτό όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να λείψει η κουβέντα για τα μεταγραφικά ζητήματα του Εργοτέλη με τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων» να τονίζει ότι «θα κάνουμε μία ακόμη μεταγραφή ενός μεσοεπιθετικού από την Ελλάδα και θα ολοκληρώσουμε τις προσθήκες μας αφού την 1η Ιουλίου που ξεκινάει η προετοιμασία ο προπονητής θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του». 
Για το ποιος θα είναι αυτός ο Έλληνας αριστερός χαφ που θα πάρει ο Εργοτέλης ο Απόστολος Παπουτσάκης φυσικά και δεν αποκάλυψε κάποιο όνομα , αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει μια προσέγγιση προς τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Βασίλη Κουτσιανικούλη που είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής καθώς γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. 
Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε και στο στόρι της μεταγραφής του Γερμανού τερματοφύλακα Πίρσον στον Εργοτέλη αποκαλύπτοντας ότι αυτός ήταν που προχώρησε άμεσα την υπόθεση της απόκτησης του παίκτη παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης περίμενε και την απάντηση του Ντάριο Φερνάντεζ σε πρόταση που του έκανε για διετές συμβόλαιο στην οποία ο Πορτογάλος δεν απάντησε ποτέ κάνοντας παράλληλα συζητήσεις με την Ανόρθωση. Αυτή η εξέλιξη εξόργισε και τον πρόεδρο του Εργοτέλη που κινήθηκε άμεσα για να κλείσει το θέμα της μεταγραφής του Πίρσον. 

Τέλος όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Εργοτέλη ο αγιασμός για τη νέα χρονιά και η πρώτη για την νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνουν την προσεχή Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο του Μαρτινέγκο και όχι στο Παγκρήτιο Στάδιο όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook