Το περιστατικό το διαβάσαμε στον προσωπικό λογαριασμό ενός φίλου μας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το γέλιο που μας προκάλεσε αλλά και το αστείο του πράγματος μας οδήγησε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Διαβάστε λοιπόν το περιστατικό που συνέβη τη Λυγαριά στο Ηράκλειο όπως περιγράφεται στην ανάρτηση

“Ε, ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ…

Στη Λυγαρια (ο γραφικος ορμος δυτικα του Ηρακλειου) σημερα για μπανιο. Ηρεμια, καθαρα νερα και η θαλασσα φανταστικη! Ξαφνικα ενας μαλακοκαυλης Ρωσσος, απ΄αυτους που κυκλοφορουν σαν κινητα χρυσοχοεια (με καδενες στο στηθος, βραχιολια, σκουλαρικια, κλπ), αρχισε να φωναζει οτι εχασε ενα χρυσο ROLEX στην θαλασσα!

Στην αρχη λιγοι τον πιστεψαν και κινητοποιηθηκε μονο η παρεα του και κανα δυο τρεις αλλοι. Δεν εβρισκαν ομως τιποτα και τοτε ο τυπος εβγαλε δυο κολλαριστα ..πεντακοσαρικα και τα ανεμιζε φωναζοντας οτι τα δινει αμοιβη για το ρολοι..

Οπως ηταν φυσικο, εγινε ..χαμος!!!

Η θαλασσα γεμισε με επιδοξους εξερευνητες και ολες οι μασκες εγιναν περιζητητες! Οπως εξηγησε ενας δικηγορος, το δικαιο της θαλασσας διαφερει απο αυτο της στεριας και οτι βρεθει στη θαλασσα ανηκει σ΄αυτον που το βρηκε! Το θεμα ομως ειναι οτι ο Ρωσσος δεν ηξερε που το΄χασε και ενα παιδι απο την σχολη αυτοδυτων μας ειπε οτι η αμμος της θαλασσας με τον κυματισμο σκεπαζει τα μικροαντικειμενα και μπορει να βρεθει μετα απο εβδομαδες ή και μηνες!

Φυγαμε κι΄ακομη ψαχνουν..”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook