Ιδιοκτήτης καφετέριας στην Χερσόνησο συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και ένας  28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης. 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, χθες (25.07.2015) το πρωί, εντοπίστηκε ο 28χρονος  κατά το χρόνο που εξερχόταν από την καφετέρια ιδιοκτησίας του.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στον 28χρονο, στο κατάστημά του καθώς και στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    10 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 232,7 γραμμαρίων.
•    2 ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους 22,6 γραμμαρίων

•    Το χρηματικό ποσό των 1.390 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες
•    ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας
•     κινητό τηλέφωνο

Επιπλέον στο ίδιο σημείο συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε  στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων .

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook