Αμείωτο το ενδιαφέρον των Ιταλών για τα ροζ σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ»,  κρατούν νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Και δεύτερη ανήλικη ιερόδουλη συμμετείχε στα περίφημα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» στις βίλες του Ιταλού πρωθυπουργού στο Μιλάνο και στη Σαρδηνία, σύμφωνα με νέο φάκελο 227 σελίδων που απέστειλε η Εισαγγελία του Μιλάνου στο ιταλικό Κοινοβούλιο, ενώ ο ίδιος χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις «λάσπη» και δήλωσε σίγουρος ότι θα καταφέρει «να ξεπεράσει και αυτή τη δύσκολη φάση».

Βάσει εγγράφων που επικαλείται το πρακτορείο Ansa, η 20χρονη, σήμερα, Ιρις Μπερνάρντι, την οποία η αστυνομία χαρακτηρίζει ως «γνωστή ιερόδουλη», συμμετείχε ανήλικη τότε τουλάχιστον σε δύο πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Αυτά έλαβαν χώρα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2009, σύμφωνα με τηλεφωνικές συνομιλίες της κοπέλας, στις οποίες βασίζονται τα έγγραφα.

Ο  ροζ φάκελος που μελετά η κοινοβουλευτική επιτροπή περιλαμβάνει τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα σε κοπέλες που βρέθηκαν στη βίλα του καβαλιέρε, στοιχεία για πληρωμές σε λογαριασμούς αλλά και στοιχεία από έρευνες σε σπίτια των γυναικών. Ακόμα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, γίνεται εκτενής αναφορά στα δώρα, κυρίως τιμαλφή, τα οποία χάριζε σε καλλονές με τις οποίες συναναστράφηκε. 

Τα νέα ντοκουμέντα δυσκολεύουν τον Μπερλουσκόνι  στο να αποδείξει ότι τα δείπνα στη βίλα του ήταν «αθώα». Εκτός από τις σεξουαλικές σχέσεις έναντι χρημάτων με τη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, ο καβαλιέρε θεωρείται ύποπτος και για επέμβαση ώστε αυτή να αφεθεί ελεύθερη όταν συνελήφθη πέρυσι για κλοπή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook