Το Ρέθυμνο Cretan Kings στηρίζει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και θα έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο διήμερο φεστιβάλ χορού, μουσικής και παιχνιδιού στο Ρέθυμνο.

Η σχετική ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στις ωραίες προσπάθειες που καταβάλει βρίσκεται η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings που θα έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο διήμερο φεστιβάλ χορού, μουσικής και παιχνιδιού «Ας παίξουμε για το Χαμόγελο»,  1 και 2 Αυγούστου στο Ρέθυμνο.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου αντιπροσωπεία αθλητών των τμημάτων υποδομής του Ρέθυμνο BC θα επισκεφτούν τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας, το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο της Μαρίνας Ρεθύμνου.

Παράλληλα, την Κυριακή το απόγευμα (2/8) η μασκότ της ομάδας μας και αντιπροσωπεία παικτών του Ρέθυμνο Cretan Kings θα βρίσκεται στον Δημοτικό Κήπο, κάνοντας «Assist στο Χαμόγελο».

Η σειρά εκδηλώσεων ξεκινάει το Σάββατο 1 Αυγούστου (18.30) το απόγευμα στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη (18:30) με παιχνίδια ξεχασμένα στο χρόνο, για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.

Παράλληλα, από την Πέμπτη (30/7) μέχρι και την Δευτέρα (3/8) «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μαζί με τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας θα βρίσκεται στην Μαρίνα Ρεθύμνου (09:00-21:00), ενώ το Σάββατο 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου σε συνεργασία με  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον «Οδυσσέα».

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Αυγούστου (16:30-23:00) στο Δημοτικό Κήπο της πόλης μας. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με διάφορες δράσεις που θα υπάρχουν σε κάθε γωνιά του Κήπου όπως: αυτοσχέδιο Λούνα Πάρκ, Πινγκ-Πονγκ, Τραμπολίνο, Ήρωες του Disney, τοίχο αναρρίχησης, Βasketball, τουρτοπόλεμο, Κρητικό και Λαϊκό πρόγραμμα καθώς DJ BALLOON party.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί ψησταριά και αναψυκτήριο, καθώς και ο Δρόμος της Αγοράς που θα περιλαμβάνει εικαστικές δημιουργίες παιδιών, περίπτερα με διάφορα είδη προς πώληση από επιχειρήσεις του νομού μας που προσφέρουν τα προϊόντα τους και όλες οι εισπράξεις θα μπαίνουν στον ειδικό κουμπαρά του οργανισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook