Δεκατέσσερα χρόνια μετά τα εγκαίνια του πρώτου Porto Platanias, στον Πλατανιά των Χανίων, το βράδυ του Σαββάτου 1η Αυγούστου, τελέστηκαν τα εγκαίνια μιας ακόμη ανακαίνισης – αναβάθμισης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της οικογένειας  του Μανούσου Καπάκη.

Μέσα σε δύσκολές συνθήκες  και με αμφίβολο οικονομικό κλίμα, πέρισυ είχε ανακοινωθεί η εξαγορά από την εταιρεία «Porto Platanias Α.Ε.» του όμορου ξενοδοχείου «Jasmine Village».

Άμεσα και χωρίς χρονοτριβή πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης με τις οποίες, όπως είπε ο κ.Μανούσος Καπάκης, «προσθέτουμε ακόμη ένα λιθαράκι στον ποιοτικό τουρισμό του Πλατανιά, των Χανίων και του τόπου γενικότερα, κάτι που το έχει ανάγκη αυτές τις ημέρες».

Όπως επεσήμανε ο κ.Καπάκης, η επιλογή της ημέρας των εγκαινίων δεν ήταν τυχαία.

«Η πρώτη Αυγούστου είναι ημέρα γιορτής για το ξενοδοχείο, γιατί το 2001 έγιναν τα εγκαίνια του πρώτου Porto Platanias με 300 κλίνες και 70 εργαζόμενους. Είμαι περήφανος που την 1η Αυγούστου 2015, το συγκρότημα Porto Platanias αριθμεί 1.500 κλίνες και 250 εργαζόμενους».

Να σημειωθεί πως οι εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης έγιναν σε αντίξοες συνθήκες καθώς το ξενοδοχείο αλλά και το έργο, είχε υποστεί ζημιές από τις θεομηνίες και τις πλημμύρες του Χειμώνα.

«Παρόλα αυτά τα καταφέραμε» είπε ο κ.Καπάκης ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν στην έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου.

 

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Γενικός Διευθυντης της Apollo κ. Τάκης Φιλιπποπουλος, παρουσία πλήθους εκπροσώπων αρχών, φορέων, του επιχειρηματικού κόσμου και πολιτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook