Η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Καράτζη, για τον χαμό του Μιλτάδη Καράτζη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 79 ετών. “Ο Μιλτιάδης Καράτζης υπήρξε ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας μεγάλος Κρητικός.

H απώλεια του είναι πλήγμα για τον τόπο και την κοινωνία μας” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΦΗ. Η είδηση του χαμού του Μιλτιάδη Καράτζη, σκόρπισε θλίψη και οδύνη στην Κρητική ομάδα, καθώς η οικογένεια Καράτζη, συμμετέχει ενεργά στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ. Για το λόγο αυτό, με ανακοίνωση της η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Αντώνη Καρατζη, για τον χαμό του πατέρα του.

«Αντώνη Καράτζη κουράγιο και να ζήσεις να τον θυμάσαι» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ, στην οποία εκφράζονται ακόμη θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του εκλιπόντος Νανά, στην κόρη του, Μαρίτα Καράτζη, αλλά και σε όλη την οικογένεια Καράτζη που καταλήγει: “Μιλτιάδη Καράτζη, καλό Παράδεισο…”.

Η ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, η οποία θα είναι σύσσωμη παρούσα στην εξώδιο ακολουθία, που θα ψαλεί τη Δευτέρα (3/8) στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Με απόφαση που έλαβε η ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, αντί στεφάνου θα δοθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook