Την προσεχή Τετάρτη 29 Ιουνίου αναμένεται να επικυρωθεί η πρόταση της ΕΠΟ για την μη ισχύ των αδειοδοτήσεων στην Football League στο διοικητικό συμβούλιο της Football League και Football League 2 που θα γίνει στις 1 το μεσημέρι. 
Δύο είναι τα θέματα ημερησίας διατάξεως στη συνεδρίαση της Τετάρτης. Το ένα και βασικό έχει να κάνει με την πρόταση της ΕΠΟ για να την μη ισχύ των αδειοδοτήσεων για τη Football League για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και το άλλο έχει να κάνει με την γενική συζήτηση για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που όπως είναι φυσικό επηρεάζουν τόσο την Football League όσο και την Football League 2 καθώς θα πρέπει να αποφασιστεί και για την Γ΄ Εθνική τι θα γίνει με τις ομάδες που θα ανέβουν απευθείας, αλλά και αυτές που είναι να πάρουν μέρος στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Football League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Football League: 

Την Τετάρτη (29/6) στις 13.00 θα συνεδριάσει το ΔΣ της Football League και Football League 2. Θέματα Ημερήσιας Διάταξης θα είναι:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως της Ε.Π.Ο. για μη ισχύ του συστήματος αδειοδότησης των ομάδων της FOOTBALL LEAGUE, για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

2. Συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook