Συλλυπητήριο Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για την απώλεια του Μιλτιάδη Καράτζη:

“Η Κρήτη, το Ηράκλειο,  αποχαιρέτησε σήμερα το Μιλτιάδη Καράτζη. Πρότυπο οικογενειάρχη, σπουδαίος επιχειρηματίας που με επιτυχία δραστηριοποιήθηκε στο βιομηχανικό χώρο αλλά και στον τουρισμό, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη της Κρήτης. 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του. Εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία στο δρόμο που χάραξε ο πατέρας τους Μιλτιάδης Καράτζης. “

Συλλυπητήρια δημάρχου Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη για το θάνατο του Μιλτιάδη Καράτζη:

“Η είδηση του θανάτου του συντοπίτη μας Μιλτιάδη Καράτζη μας θλίβει ιδιαιτέρως και αποτελεί πλήγμα για τον τόπο. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, εργατικός και αυτοδημιούργητος, πρότυπο επιχειρηματία και οικογενειάρχη. Με ήθος και με διάθεση προσφοράς, αποδείκνυε έμπρακτα την αγάπη του για τον τόπο και τους ανθρώπους. Στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια.

Γιάννης Μαστοράκης
Δήμαρχος Χερσονήσου”

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου:

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια  στην οικογένεια του και στους οικείους του, για την απώλεια του αγαπημένου προσώπου σε όλους Μιλτιάδη Καράτζη.Αιωνία η μνήμη του.
 

Εκ του Δ.Σ. της  Ε.Α.Υ.Ν.Η.
Ο Πρόεδρος:ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος
Ο Γεν.Γραμματέας:ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ”

Συλλυπητήριο ψήφισμα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου:

“Με  το  θλιβερό άγγελμα  του  θανάτου  του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΡΑΤΖΗ, εξαίρετου επιχειρηματία του Νομού Ηρακλείου, συνήλθε εκτάκτως  το Διοικητικό Συμβούλιο και αποφάσισε τα παρακάτω:

Να εκπροσωπηθεί το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος
Να διαβιβαστούν τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου στην οικογένειά του
Να   διατεθεί   το  ποσό  των  150 € στη μνήμη του αντί στεφάνου για  φιλανθρωπικούς σκοπούς

Να  επιδοθεί  στην οικογένειά του το παρόν ψήφισμα        

Επιμελητήριο Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος

Μανώλης Αλιφιεράκης”

Στο άκουσμα της είδησης του χαμού του Μιλτιάδη Καράτζη, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο χαμός του Μιλτιάδη Καράτζη, σκόρπισε θλίψη και οδύνη στον επιχειρηματικό κόσμο και στην τοπική κοινωνία.

Ο Μιλτιάδης Καράτζης, ένας άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου, όντας άοκνος εργάτης, διορατικός και συνάμα δυναμικός επιχειρηματίας, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του σπουδαίο έργο και ανεξίτηλο το στίγμα του.

Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήριο μήνυμα Κ. Μαμουλάκη για τον χαμό του Μ. Καράτζη:

¨”Με βαθύτατη οδύνη, πληροφορήθηκα τον χαμό του αγαπημένου φίλου και παλιού συνεργάτη, Μιλτιάδη Καράτζη.

Ενός άριστου οικογενειάρχη, διορατικού επιχειρηματία, ενός ανθρώπου πρόθυμου να βοηθήσει και να συμβάλει στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας, ο οποίος ξεκίνησε από το μηδέν και με ήθος, θέληση και αποφασιστικότητα, κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία και να κάνει γνωστή την Κρήτη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Κώστας Μαμουλάκης

Δήμαρχος Μαλεβιζίου”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση – Π.Α.Σ.Α Ηροδοτου:

“Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του Π.Α.Σ.Α Ηροδοτου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Καράτζη, για το χαμό του Μιλτιάδη Καράτζη. Ενός εξαιρετικού ανθρώπου, ενός μεγάλου επιχειρηματία και ενός ανθρώπου πρότυπο για όλους.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί τη Δευτέρα στις 12:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ηροδοτου, ενώ αντί στεφάνου θα δοθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης μας.

Μιλτιάδη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό Παράδεισο…”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook