Με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος συναντήθηκαν οι Μουράτ Σεροπιάν, Δημήτρης Βολονάκης με τον τεχνικό του ΟΦΗ να τονίζει ότι δεν θα βιαστεί για τις δύο τελευταίες μεταγραφές.

Ο Σεροπιάν αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και στην δουλειά που γίνεται καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ είχε την ευκαιρία, να γνωριστεί απο κοντά με κάποια μέλη της ομάδας επιχειρηματιών, που δεν είχε την ευκαιρία να συναντήσει μέχρι σήμερα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ενημέρωσε για τους παίκτες που ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα, στην φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα , ενώ έγινε αναφορά και σε μεταγραφικά ζητήματα. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να δουλεύω σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να κάνουμε την ομάδα όπως τη θέλουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Εχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, αλλά και καλούς χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα» ανέφερε ο Μουράτ Σεροπιάν.

Στα μεταγραφικά θέματα, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι αναζητάει δυο παίκτες, ένα για την αριστερή πλευρά και ένα ακόμη επιθετικό, αλλά όπως είπε δεν θα βιαστεί για τις επιλογές που θα κάνει. Στην συνάντηση του Σεροπιάν με τους επιχειρηματίες του ΟΦΗ, συμμετείχαν ακόμη ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Βλαστός και το μέλος του τεχνικού επιτελείου Δημήτρης Βολονάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook