Πολιτικές συγκεντρώσεις στην βάση της ανακοίνωσης της ΚΕ του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις, η οποία καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε συμπόρευση και κοινή δράση με το ΚΚΕ, για να οργανωθεί η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα, πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ. 

Τη Τρίτη 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη μέρα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων της ΚΝΕ στις Μοίρες, με μαζική συμμετοχή και ενδιαφέρον εργαζόμενων και νεολαίας της περιοχής, με κεντρικό ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ανοιχτών πολιτικών συγκεντρώσεων των επόμενων ημερών:

•    Την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στο Ατσαλένιο, στις 7μμ, στην πλατεία του Ατσαλένιου, με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

•    Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στο Αρκαλοχώρι, στα πλαίσια προφεστιβαλικής εκδήλωσης της ΚΝΕ, στις 8:30μμ, στην πλατεία του Αρκαλοχωρίου, με ομιλητή τον Καραγιώργο Πάνο, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Επιπλέον, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας, η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδείες κλιμακίων του ΚΚΕ στην ύπαιθρο του Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ:

•    Την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 7μμ, ομιλητής σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στη πλατεία Ατσαλένιου. 
•    Την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 9πμ, περιοδεία στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για το ζήτημα της δακοκτονίας, και στις 11πμ, περιοδεία σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου. 
•    Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 7μμ, περιοδεία στη Γέργερη.
•    Την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 7μμ, κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στα Καλύβια Μονοφατσίου. 
•    Την Πέμπτη 13 Αυγούστου, στις 10.30πμ, θα καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του ΚΚΕ, στον εορτασμό της 71ης επετείου του 3ου ολοκαυτώματος των Ανωγείων, και ακόλουθα στις 3μμ, περιοδεία σε ξενοδοχεία στη Χερσόνησο.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook