«Στη ζωή μου έχω μάθει να πρωταγωνιστώ πάντα για την πρώτη θέση, οπότε, αυτομάτως και η ομάδα πάει για την πρώτη θέση» τόνισε σε δηλώσεις του ο Ηρακλής Νύκταρης.

Ο νέος διοικητικός ηγέτης του Α.Ο. Χανιά μίλησε για τους στόχους της ομάδας στο περιθώριο του αγιασμού για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με τον Μπάμπη Χριστόγλου είμαστε πολύ φίλοι από την Αθήνα και προσωπικά για μένα, συμμετέχει με τον Α.Ο. Χανιά. Πιστεύω ότι είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην Ελλάδα στον ποδοσφαιρικό και αθλητικό χώρο. Στη ζωή μου έχω μάθει να πρωταγωνιστώ πάντα για την πρώτη θέση, οπότε, αυτομάτως και η ομάδα πάει για την πρώτη θέση, δεν υπάρχει άλλος στόχος. Με τις μεταγραφές έχουμε δείξει τι θέλουμε να κάνουμε».

Για το διοικητικό πλάνο: «Θα κάνω δικό μου συμβούλιο. Στις 19 του μηνός είναι η Γενική Συνέλευση, έχω ήδη συνεννοηθεί με Χανιώτες φίλους μου που θα μπουν στο συμβούλιο. Είναι καινούργια άτομα, θα γίνει ένα δυνατό σχήμα. Οι Χανιώτες που θα μπουν στο συμβούλιο, θα μπουν για πρώτη φορά και είναι φίλοι μου από τα παλιά. Όλοι τους είναι επιχειρηματίες. Το βασικό και αυτό που θέλω εγώ προσωπικά, που δεν είμαι Χανιώτης αλλά έχω πολλούς φίλους Χανιώτες, είναι ότι θέλω όλα τα Χανιά να συμμετέχουν σε αυτό που πάει να γίνει, γιατί θα είναι κάτι που πιστεύω ότι θα το καταλαβαίνουν μέρα με την ημέρα».

Για το αν θα γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ: «Αυτός είναι ο στόχος. Συζητήσαμε με τον Μιχάλη Τζουγκαράκη, τα βρήκαμε και προχωράμε με βάση αυτά που έχουμε πει. Με τον Μιχάλη ήμασταν και συνέταιροι παλιά. Oλα καλά και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για το φιλικό με τον Πλατανιά: «Εγώ είμαι φίλος από παλιά με όλους στον Πλατανιά. Εγώ το απαίτησα να γίνει αυτό το φιλικό. Δεν υπάρχει λόγος να “τσακώνονται” ο Πλατανιάς με τον Α.Ο. Χανιά. Όπως και στο Ηράκλειο, που είναι ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης, δεν υπάρχει λόγος… Πρέπει να έχουν καλές σχέσεις διότι όταν μιλάμε για επαγγελματικά σωματεία αυτό πρέπει να υπάρχει και τίποτα περαιτέρω».  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook