Στα «γρανάζια» της γραφειοκρατίας και των χρονοβόρων διαδικασιών, έχει εμπλακεί το θέμα της χρήσης τμήματος του λιμανιού της Κισάμου, εκεί που ήταν το Καρνάγιο.

Όπως κατήγγειλε αναγνώστης του flashnews.gr, την Κυριακή  ιδιοκτήτες σκαφών και κυρίως φουσκωτών επειδή η θέση «Λίμνη»  που είναι εκεί κοντά, είχε μεγάλη κίνηση πήγαν στο λιμάνι της Κισάμου για να ρίξουν τα σκάφη στην θάλασσα από την γλίστρα που υπάρχει εκεί.

Όμως έκπληκτοι είδαν την γλίστρα μπλοκαρισμένη από παλιά τρέιλερ σκαφών και ένα φορτηγό, όπως φαίνεται και στις φωτό.

Οι άνθρωποι επικοινώνησαν με το Λιμενικό στην Κίσαμο και τους είπαν πως έχουν επιβληθεί παραβάσεις και πρόστιμα, καθώς η Λιμενική αρχή δεν έχει την δικαιοδοσία να κάνει κάτι άλλο.

Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Από το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων έχει προωθηθεί η διαδικασία διοικητικής αποβολής από τον συγκεκριμένο χώρο του ιδιοκτήτη του καρνάγιου της περιοχής.

Έως ότου ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες διαδικασίες – που είναι χρονοβόρες λόγω ενστάνσεων, προσφυγών κλπ –  ουδείς μπορεί να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη γλίστρα.

Όπως μας είπαν από το Λιμενικό Ταμείο, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η χρήση της γλίστρας θα είναι ελεύθερη για όλους, αλλά έως τότε οι ιδιοκτήτες σκαφών  θα πρέπει να χρησιμοποιούν την γλίστρα που είναι στην  «Λίμνη», λίγο πριν το λιμάνι της Κισάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook