Στο Νοσοκομείο διεκομίσθη οδηγός μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην διασταύρωση της Λ. Σούδας με τον δρόμο προς Ξυλοκαμάρα.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινείτο προς τα Χανιά, επεχείρησε να στρίψει αριστερά προς τον δρόμο που οδηγεί στην Ξυλοκαμάρα.

Όμως ακριβώς εκείνη την στιγμή, ο οδηγός μοτοσικλέτας που ακολουθούσε απο πίσω, προσπάθησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να χτυπήσει μπροστά και αριστερά του αυτοκινήτου και να καρφωθεί σε θάμνους ακριβώς δίπλα απο έναν χοντρό κορμό πλάτανου και ένα εικονοστάσι που τοποθετήθηκε πριν απο λίγους μήνες για πανομοιότυπο τροχαίο.

Στο σημείο μετέβη ασιενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία οδηγό της μοτοσικλέτας ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, αλλά και ένα σοβαρό θλαστικό τραύμα στο πόδι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, πέραν του σοκ, δεν υπέστη το παραμικρό, ενώ την έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη διανεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη διασταύρωση τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα με οδηγούς που επιχειρούν προσπέραση την στιγμή κατα την οποία άλλοι οδηγοί στρίβουν αριστερά, είναι πολύ συχνά, όπως φανερώνει όχι μόνο το εικονοστάσι αλλά και τα λουλούδια στα δέντρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook