Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε για την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΟΦΗ και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος» τονίζει ο Γιάννης Γκούμας.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος του ΟΦΗ, ήταν απο τους διακριθέντες στο φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περβόλια. Ο ΟΦΗ έχασε με 1-0, αλλά η εικόνα του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο άφησε προσδοκίες για κάτι πολύ καλό στη φετινή χρονιά στην Γ Εθνική. Οπως τονίζει ο Γκούμας «ήταν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, με μια ομάδα που έχει μεγαλύτερο βάθμος και ποιότητα, αλλά και ετοιμότητα καθώς ξεκινάει σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ. Σταθήκαμε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ημασταν ανταγωνιστικοί, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και δεν κινδυνεύσαμε στην άμυνα. Μετά το 60′ και αυτό είναι λογικό για την κατάσταση που είμαστε σήμερα, μείναμε λίγο απο δυνάμεις. Ο αντίπαλος έβαλε μια νέα ενδεκάδα και είναι λογικό να μην έχουμε την ίδια εικόνα με το πρώτο μέρος. Σταθήκαμε όμως καλά και αυτό είναι το σημαντικό».

Ο έμπειρος μέσος του ΟΦΗ επισημαίνει πως «δουλεύουμε πολύ αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερη. Τα νέα πρόσωπα είναι πολλά και καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα είμαστε».

Για την δική του παρουσία ο Γιάννης Γκούμας τονίζει ότι «είχα ένα τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα και έμεινα λίγο πίσω. Ρισκάραμε λίγο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά φαίνεται ότι είμαι πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι και εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό θα φανεί στο γήπεδο, μόλις ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook