Αποφασισμένοι ακόμη και να… ξοδευτούν για να πετύχουν τον σκοπό τους, ήταν οι άγνωστοι που είχαν βάλει στο μάτι την επιχείρηση ενός αργυραμοιβού στο κέντρο του Βόλου! Έτσι, δεν δίστασαν να διακινδυνεύσουν την αναγνώρισή τους, νοικιάζοντας το διπλανό κατάστημα, από το οποίο μπήκαν τελικά στον στόχο τους με… ριφιφί!

Οι δράστες νοίκιασαν το κατάστημα από τον ιδιοκτήτη του πληρώνοντας μόνο την προκαταβολή και, αφού σχεδίασαν προσεκτικά την επιχείρηση που θα έθεταν σε εφαρμογή, χτύπησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Άνοιξαν τρύπα στην μεσοτοιχία, μπήκαν στο αργυραμοιβείο και παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο με τη χρήση οξυγόνου! Μέσα, υπήρχαν δεκάδες χρυσές λίρες και άλλα χρυσά αντικείμενα αξίας, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν!

Οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν στο κτίριο του δημοτικού σχολείου της Καρδάμαινας στην Κω, ήταν… ολιγαρκείς! Αν και διέρρηξαν την αποθήκη και το κυλικείο, δεν έκλεψαν κάτι αξίας, ενώ από το γραφείο του σχολείου πήραν μόνο έναν επεξεργαστή. Φεύγοντας, έσπασαν μια τηλεόραση, πιθανότατα από απροσεξία καθώς την μετέφεραν για να την πάρουν μαζί τους!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook