Αναβλήθηκε για τις 6 Μαΐου η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων με την οποία η διοίκηση του ΙΚΑ ζητούσε τη συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση των παράνομων συνταγογραφήσεων διατροφικών σκευασμάτων.

Μετά από αίτημα των νομικών εκπροσώπων της εταιρείας, το οποίο το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου έκανε δεκτό, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε.

Εκ μέρους του ΙΚΑ, όπως δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του Ιδρύματος Γιώργος Τσικνάκης, ζητήθηκε και έγινε δεκτό από το Δικαστήριο να συνεχίσει ως τότε να ισχύει η προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύεται να πουλήσουν ή να μεταβάλλουν την πραγματική και νομική κατάσταση της εταιρείας και των εταίρων της.

Με την ίδια προσωρινή απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο διατάσσει την απαγόρευση ανάληψης από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας και των μελών της.

Η προσωρινή διαταγή είχε εκδοθεί  στις 14 Δεκεμβρίου και αφορά τη δέσμευσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και των μελών της μέχρι το ύψος των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook