Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να «ροκανίσει τον χρόνο, την ώρα που ισχυρίζεται ότι είναι πολύτιμος για το μέλλον της χώρας» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας τις χθεσινές και σημερινές δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και κάνουν επίκληση για σοβαρότητα.

«Μόλις χθες, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωνε ότι δεν φοβάται τις εκλογές και είναι έτοιμος γι’ αυτές», ενώ «σήμερα, υποτίθεται ότι επιχειρεί τη δημιουργία κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή», αναφέρουν οι πηγές του Μαξίμου.

«Φτιάχνει φανταστικά κυβερνητικά σενάρια όπου εμπλέκει και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενδέχεται ακόμα και να συναντηθεί με προέδρους κομμάτων που ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως ‘δραχμιστές’ και τη Χρυσή Αυγή» προσθέτουν.

«Τελικά, επιχειρεί να ροκανίσει τον χρόνο, την ώρα που ισχυρίζεται ότι είναι πολύτιμος για το μέλλον της χώρας» αναφέρουν οι πηγές της κυβέρνησης και συμπληρώνουν: «Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει».

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για μικροκομματικές σκοπιμότητες που φθάνουν έως τη γελοιότητα.

«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δικαίωμα υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες να φτάνει μέχρι τη γελοιότητα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να γελοιοποίει τους θεσμούς. Αποτελεί περιφρόνηση για τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας, η παρωδία της συνάντησης του με την απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής. 

»Η οποία, σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ότι υπερασπίζεται, εμφανίζεται να συμπράττει με τον κ. Μεϊμαράκη στην επίθεση κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κατά του Πρωθυπουργού και κατά της Δημοκρατικής τάξης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook