Επίθεση εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και της προέδρου της Βουλής εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, μετά τη συνάντηση των Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου και τις δηλώσεις τους κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Προκόπη Παυλόπουλου.

 «Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δικαίωμα υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες να φτάνει μέχρι τη γελοιότητα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να γελοιοποίει τους θεσμούς» τονίζει η κ. Ολγα Γεροβασίλη στην δήλωσή της.

«Αποτελεί περιφρόνηση για τη Δημοκρατία το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας, η παρωδία της συνάντησης του με την απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής. Η οποία, σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ότι υπερασπίζεται, εμφανίζεται να συμπράττει με τον κ. Μεϊμαράκη στην επίθεση κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κατά του Πρωθυπουργού και κατά της Δημοκρατικής τάξης».

Απάντηση της ΝΔ

Απάντηση στις «βολές» που εξαπέλυσε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δίνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία κάνει λόγο για «αλαζονεία του παραιτημένου Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει όρια».

«Μαθήματα Δημοκρατίας ας κάνει στο περιβάλλον του», υπογραμμίζει η Ν.Δ. Όπως εκτιμά η Ν.Δ., «την ώρα που ο κ. Τσίπρας παραιτήθηκε και δραπετεύει για εσωκομματικούς λόγους, αλλά και πριν οι πολίτες πληρώσουν το βαρύ λογαριασμό του τρίτου μνημονίου που έφερε η κυβέρνησή του, προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους για όσα κάνει  και όσα χαρακτηρίζουν τον  ίδιο». «Γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει μακρά και αδιαμφισβήτητη παράδοση στο σεβασμό των θεσμών, αντίθετα με τους ίδιους», καταλήγει η Συγγρού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook