Στην Σούγια, μια απο τις πιό γνωστές παραλίες της Κρήτης η οποία εδώ και πολλά χρόνια προτιμάται για ελεύθιερη κατασκήνωση, απο Έλληνες και ξένους όλων των ηλικιών και απο οικογένειες, πραγματοποίησαν έφοδο, το πρωί του περασμένου Σαββάτου αστυνομικοί των Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. “στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών , αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές, πραγματοποιήθηκε, την (22.08.2015) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή της Σούγιας..

Η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 40 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν είκοσι τρείς (23) παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ίδρυσης και λειτουργίας χώρων οργανωμένης κατασκήνωσης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου.

Σημειώνεται ότι, οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook