Ακούμε έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι το περιβόητο ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Μήλο έγινε με την θαλαμηγό του Μπόμπολα, αλλά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε λόγω στάσης του Αλ. Τσίπρα απέναντι στον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Η πληροφορία που διακινείται στα Χανιά από ανθρώπους που έχουν σχέσεις με την Κυβέρνηση, για εμάς δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.

Ωστόσο όμως, το ταξίδι με θαλαμηγό κάποιου επιχειρηματία φαίνεται να έχει γίνει, καθότι και ο «Βηματοδότης» στο σχετικό ρεπορτάζ που αναπαράγει το Κουρδιστό Πορτοκάλι, αλλά και το επίσης έγκυρο site nocomments.gr στο άρθρο του, αναφέρουν το ίδιο πράγμα.

Ότι δηλαδή ο Αλ. Τσίπρας κατέπλευσε με θαλαμηγό σε κόλπο της Βραχονησίδας Πολυαιγίου και παρέα 18 ατόμων για το διήμερο του δεκαπενταύγουστου.

Εκεί πήγε με το 10μέτρο φουσκωτό του ο Βουλευτής Χανίων κ. Παύλος Πολάκης, ο οποίος στις αρχές του καλοκαιριού το ανέβασε στην Αθήνα, από τα Σφακιά που το είχε μόνιμα αραγμένο τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώην Δήμαρχος Σφακίων, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των παραπάνω ιστοσελίδων, μετέφερε την Πρωθυπουργική παρέα για φαγητό στην Μήλο, όπου στην συνέχεια ξέσπασε όλος αυτός ο θόρυβος για τις διακοπές του Αλ. Τσίπρα με την θαλαμηγό επιχειρηματία, που για την ιστορία, ξεκίνησε από την μαρίνα της Βουλιαγμένης.

οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές του Αλ. Τσίπρα στο Λουτρό το Πάσχα του 2014

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook