Ο βουλευτής Ηρακλείου, Μιχάλης Κριτσωτάκης, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, δήλωσε:

«Με την ανακοίνωση σήμερα των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων τελειώνει μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία τόσο για τους μαθητές όσο και για τις οικογένειές τους.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψήφιους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν είτε είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν είτε όχι.
Σε όλες τις νέες και τους νέους που, σε μια δύσκολη περίοδο γεμάτη αντιξοότητες, κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ευχόμαστε καλή αρχή, καλή σταδιοδρομία και καλούς αγώνες.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς τους αλλά και στους καθηγητές τους για τη μεγάλη τους συμβολή στην επιτυχία αυτή.
Την ώρα όμως που χιλιάδες νέες και νέοι παλεύουν για την περαιτέρω μόρφωση και εξέλιξη τους, οι μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας και στην παιδεία θα οξύνουν παραπέρα τα προβλήματα διευρύνοντας τον ανταγωνισμό και τις ταξικές διακρίσεις στη μόρφωση. 
Η Λαϊκή Ενότητα δεσμεύεται να παλέψει:
    για δημόσια και δωρεάν παιδεία που θα προσφέρει στα παιδιά και στους νέους όχι μόνο τα σύγχρονα εφόδια αλλά και μια μόρφωση που θα τους καθιστά ικανούς να διεκδικούν το μέλλον τους με τους καλύτερους όρους και να γίνονται ολοκληρωμένοι πολίτες, 
    για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που θα ανοίγει δρόμους οι οποίοι  θα απομακρύνουν την ανασφάλεια της ανεργίας και του ξενιτεμού.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook