Τελευταία ενημέρωση 13:57

Με μια επιχείρηση αστραπή στις 7 το πρωί, οι αστυνομικοί οδήγησαν στα Δικαστήρια των Χανίων τον 25χρονο κατηγορούμενο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στην παλιά πόλη των Χανίων.

Η απολογία του κατηγορούμενου στον Ανακριτή Χανίων διήρκεσε περίπου δύο ώρες και αμέσως μετά, με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκε ως προσωρινά κρατούμενος.

Μάλιστα ο 25χρονος θα οδηγηθεί στην φυλακή Κορυδαλλού για λόγους ασφαλείας, όπως είπε στο Flashnews.gr ο συνήγορός του κ.Γιώργος Περράκης.

Στο μεταξύ αναμενόμενη χαρακτήρισε την απόφαση ο κ.Γιώργος Περράκης ο οποίος μιλώντας στο Flashnews.gr τόνισε πως ο 25χρονος αρνείται πως είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 24χρονο.

«Η πράξη διαπράχτηκε σε βρασμό ψυχικής ορμής» είπε ο κ.Περράκης, ενώ ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως το τραύμα στο κεφάλι του 24χρονου δεν προήλθε από απευθείας βολή, αλλά από εξοστρακισμό σφαίρας, ισχυρισμός ο οποίος θα ερευνηθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

«Ο κατηγορούμενος εκφράζει την συντριβή του και την μετάνοια για αυτό που έγινε και εύχεται για την αποκατάσταση της υγείας του 24χρονου» είπε ο κ.Περράκης.

Παράλληλα ο ίδιος ως συνήγορος υπεράσπισης τόνισε πως «πρέπει όλες οι πλευρές να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκατασταθεί η ηρεμία ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Δηλαδή να μην υπάρξει συνέχεια και ολοκληρωτική καταστροφή και των δύο πλευρών».

Κρίσιμες ώρες για τον 24χρονο τραυματία

Στο μεταξύ σε σταθερή κατάσταση  παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο 24χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα από τους πυροβολισμούς του 25χρονου.

Το πρωί οι γιατροί διέκοψαν την χορήγηση των φαρμάκων που κρατούσαν τον 25χρονο σε καταστολή και αναμένεται το σταδιακό του “ξύπνημα” να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το μεσημέρι. 

Απο την αντίδραση του οργανισμού του θα εξαρτηθεί και η πορεία τωνπροσπαθειών για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook