Μήπως τελικά η κρουαζιέρα στα νησιά με τον Πρωθυπουργό και τον πρώην Δήμαρχο Σφακίων έγινε με το κότερο του Μπόμπολα;

Ένα δημοσίευμα στο site parapolitika.gr, έρχεται να ανατρέψει το χθεσινό σχόλιο μας, καθότι το συγκεκριμένο site, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Χανιώτης Γιάννης Κουρτάκης και κατά καιρούς έχει πολύ καλή τοπική πληροφόρηση, πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο:

Ο υφυπουργός Πολάκης και η οικογένεια Μπόμπολα

Τελικά τίποτα σ΄ αυτή την χώρα δεν είναι τυχαίο. Ούτε το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος Σφακίων και νυν υφυπουργός Εσωτερικών Παύλος Πολάκης, πήρε κυβερνητικό αξίωμα κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Στα Χανιά δεν είναι λίγοι που αποδίδουν την πολίτικη εκτόξευση του πολιτικού άνδρα, στο γεγονός ότι είναι συμπαθής στην οικογένεια Μπόμπολα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η αείμνηστη Άννα Μπόμπολα, κατάγονταν από τα γραφικά Σφακιά της Κρήτης. Απολύτως λογικό ο πρώην δήμαρχος να έχει σχέσεις και μάλιστα καλές με το αφεντικό του Έθνους, αλλά κυρίως της κατασκευαστικής ΑΚΤΩΡ.

Την πιθανή στενή σχέση του Παύλου Πολάκη με την οικογένεια Μπόμπολα έρχεται να ενισχύσει και ένα άλλο δεδομένο: Η Οικογένεια Μπόμπολα στην κηδεία της θανούσας Άννας το 2013, αντί στεφάνων ζήτησε να δοθούν τα χρήματα για την ενίσχυση του ιατρείου Σφακίων, παρά το ότι στις αρχές του ίδιου χρόνου άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά στο σπίτι τους στα Ασφένδου και κάλλιστα το γεγονός αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει την οικογένεια Μπόμπολα να μην θέλει να έχει σχέσεις με την επαρχία (θεωρώντας οτι έγινε από ντόπιους, κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει, καθότι πιθανολογείται ότι έγινε από ξένο χέρι). 

Παρόλα αυτά μετά την κηδεία η οικογένεια Μπόμπολα έκανε δωρεά στο Δ. Σφακίων, επί Δημαρχίας Π. Πολάκη, το ποσό των 64.000€ (αλήθεια που πήγαν τα λεφτά αυτά;).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook