Ο παραιτηθείς είχε εγγραφεί λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου ως απλό μέλος, αναφέρει ανακοίνωση της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Με έκπληξη αλλά και με θυμηδία μάθαμε από τοπικό site ότι ο κ. Μπατσαρισάκης Παναγιώτης «παραιτήθηκε από  μέλος της … Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ» .

Φαίνεται ότι η έλξη για τα «πέντε λεπτά δημοσιότητας» είναι ακατανίκητη! Και ότι στις μέρες μας η πολιτική συμπεριφορά συγχέεται ακατανόητα με το life style.

Δεν εξηγείται αλλιώς πώς είναι δυνατόν να φαντασιώνεται κάποιος χωρίς αιδώ τη συμμετοχή του στο ανώτερο κομματικό όργανο του Νομού επιδιώκοντας μια πρόσκαιρη, θλιβερή, και σίγουρα αμφίβολης αξίας αυτό-διαφήμιση .

Οι προσωπικές επιλογές στην Αριστερά ήταν και θα είναι υπόθεση ζωής και γι αυτό συχνά οδυνηρές. Δεν μπορούν να υποκύπτουν σε κανόνες πολιτικού ή αγοραίου marketing.

Για την ακρίβεια, ενημερώνομε ότι ο παραιτηθείς είχε εγγραφεί ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και ότι η μοναδική μέχρι σήμερα «συμμετοχή» του ήταν στις προκριματικές εκλογές για το σχηματισμό του τοπικού ψηφοδελτίου όπου έλαβε μηδέν (0) ψήφους προτίμησης.

Η προπετής ανακοίνωση παραίτησης από ένα όργανο στο όποιο ο παραιτούμενος ουδέποτε υπήρξε μέλος, θέτει, ελπίζουμε, και τα όρια στο γαϊτανάκι εντυπώσεων με το οποίο επιχειρείται να δοθεί η εικόνα ότι «φυλλορροεί» ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

Καιρός είναι να ασχοληθούμε με τα πραγματικά σοβαρά θέματα εν όψει των εκλογών!

Το γραφείο τύπου
της Ν Ε Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ"


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook