Απάντηση στον απερχόμενο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στο “λουκέτο στις Σκουριές”, δίνουν οι εργαζόμενοι των μεταλλείων.

Στην απάντησή τους, σημειώνουν ότι πίσω από το  “λουκέτο στις Σκουριές”, το οποίο ο κ. Τσίπρας εμφανίζει ως ένα από τα επιτεύγματα της κυβέρνησης, κρύβεται πρώτον μια παράνομη απόφαση και δεύτερον το γεγονός ότι 2000 εργαζόμενοι βγαινουν στο δρόμο.

«O κύριος Τσίπρας ακόμα δεν κατάλαβε ότι δεν έκλεισε τις Σκουριές αλλά τα Μεταλλεία Κασσάνδρας και άφησε στον δρόμο 2.000 οικογένειες»

Στις 27-8-2015 το ΣΤΕ αποφάσισε ότι η πράξη του ΥΠΑΠΕΝ να κάνει ανάκληση των τεχνικών μελετών η οποία μας οδήγησε στην ανεργία, είναι αδικαιολόγητη, παράνομη και συνιστά κατάχρηση εξουσίας. Για όποιον δεν το άκουσε, σήμερα στις 29-8-2015, ο κύριος Τσίπρας στα επιτεύγματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης του συμπεριέλαβε το κλείσιμο των Σκουριών. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έκλεισαν παράνομα μόνο τις Σκουριές αλλά το σύνολο των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

Aπό τις 29-8-2015 και μετά στα επιτεύγματα μιας αριστερής κυβέρνησης θεωρείται το να βγαίνουν άνεργοι στον δρόμο 2.000 εργαζόμενοι. 

 ΑΞΙΟΙ!!!!, καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Ευχαριστήριο των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας

Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην οποία αναφέρουν τα εξής:

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που μας συμπαραστέκονται στον αγώνα μας με τις δωρεές τροφίμων και νερών. 

Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανένας.
Όλοι μαζί
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Στο Μεταλλείο Ολυμπιάδας 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook