Εικόνες απαράδεκτες συναντά κανείς στο Αγιοφάραγγο, τις οποίες αντικρίζει μόλις αρχίσει να κατεβαίνει προς το φαράγγι εκεί που βρίσκεται μια χαρουπιά και πριν φτάσει χαμηλά στην εκκλησία.

Αυτό καταγγέλλουν ευαισθητοποιημένοι δημότες οι οποίοι επισκεπτόμενοι το Αγιοφάραγγο, συνάντησαν τις εικόνες με το «βουνό» των σκουπιδιών, να «κοσμεί» την είσοδο μιας περιοχής απείρου φυσικού κάλλους.

Τα σκουπίδια προφανώς έχουν αφεθεί στο σημείο, από επισκέπτες του Αγιοφάραγγου χωρίς όπως καταγγέλλεται, το σημείο να έχει οριστεί ως χώρος εναπόθεσης, δηλαδή δεν  υπάρχει κάδος απορριμμάτων εκεί. 

Να σημειωθεί πάντως ότι πρόκειται για μια κατάσταση απαράδεκτη για την οποία ευθύνη έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το Αγιοφάραγγο.

Αν μη τι άλλο, οι επισκέπτες απαιτείται να παίρνουν μαζί τους τα σκουπίδια και να τα πετούν σε κάποιο κάδο και όχι να τα αφήνουν στη μέση του πουθενά κάτι που είναι απαράδεκτο…

Και βέβαια όπως καταλαβαίνει κανείς, η αρχή έγινε με έναν επισκέπτη που άφησε σκουπίδια στο σημείο και στη συνέχεια εναπόθεσαν και οι υπόλοιποι.

Πέρα ωστόσο από το γεγονός ότι οι εικόνες είναι άσχημες και δεν τιμούν κανένα μας, υπάρχει και ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

«Πρόκειται για μια μικρή χωματερή, η οποία σιγά σιγά μεγαλώνει. Ο καθένας μας πρέπει να παίρνει μαζί του τη σακούλα με τα σκουπίδια του και να ψάχνει κάδο να την βάλει και όχι να την αφήνει όπου βρει.

Αν πάρει κάποια φωτιά εκεί πέρα θα υπάρξει σοβαρότατο πρόβλημα για την ευρύτερη περιοχή» αναφέρει ο άνθρωπος που έστειλε τις φωτογραφίες στο mesaralive.gr

Πηγή: mesaralive.gr