Την πικρία του που η ομάδα του παρά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο δεν κατάφερε να… σώσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Νομίζω ότι δικαιολογημένα αισθανόμαστε πικραμένοι, γιατί είναι κρίμα μέσα από μία τέτοια απόδοση που είχαμε, στο τέλος του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, εκεί μπορούσαμε να τελειώσουμε και το παιχνίδι. Δυστυχώς όμως οι τελικές μας προσπάθειες ήταν πάρα πολύ βεβιασμένες, κι εκεί που είχαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, δεν μπορέσαμε να δευτερώσουμε το γκολ. Από εκεί και πέρα αυτό το νεκρό δεκάλεπτο που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο το πληρώσαμε πολύ ακριβά, με την ισοφάριση που μας έκαναν κι από εκεί και πέρα ξαναπήραμε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού, αλλά πάλι αυτό το χαρακτηριστικό που είχαμε και ειδικότερα από τη δεξιά μας πλευρά, παρόλο που νομίζω ότι από εκεί κάναμε τις πάμπολλες επιθέσεις, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τις απαραίτητες πάσες-σέντρες, για να μπορούμε πάλι να γίνουμε επικίνδυνοι απέναντι στην αντίπαλη εστία. Είναι κρίμα για τα παιδιά, τα οποία έκαναν πραγματικά μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι κατά αυτό τον τρόπο και πιστεύω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα και νομίζω ότι όσο περνάει και ο χρόνος αυτά τα παιδιά θα γίνονται και καλύτερα».

Για το αν ήταν αυτό το μήνυμα που έδωσε στους παίκτες του στ’ αποδυτήρια: «Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τους παίκτες. Ό,τι μπορέσανε τα παιδιά έκαναν. Είπαμε στα γκολ μπορεί να αδρανήσαμε κατά κάποιο τρόπο και στα δύο γκολ, αλλά νομίζω η γενικότερη εμφάνισή μας ήταν πάρα πολύ καλή».

Για τη νωθρότητα που έδειξε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πλατανιάς: «Δεν ήταν νωθρότητα. Με τις αλλαγές που έγιναν και με τον τρόπο που έπαιξαν μέχρι να βρούμε τα μαρκαρίσματά μας και να προσανατολιστούμε και πάνω στον αντίπαλο, πληρώσαμε το λάθος το οποίο ξεκίνησε εκεί στον χώρο του κέντρου, που χάσαμε τη μπάλα κι από εκεί και πέρα στη σέντρα χάσαμε τον αντίπαλο σέντερ-φορ, τον οποίο εκεί ας πούμε φέρουμε κάποια ευθύνη, που ο παίκτης που ήταν κοντά του δεν τον ακολούθησε μέσα στην περιοχή. Δυστυχώς το ένα λάθος το οποίο κάναμε το πληρώσαμε πολύ ακριβά».

Για τη διαφορετική εικόνα που έδειξε ο Πλατανιάς σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ: «Ήταν μία κακή παρένθεση το παιχνίδι που κάναμε με την ΑΕΚ. Τα παιχνίδια αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Να είστε σίγουροι ότι στην ΑΕΚ αν δεν δεχόμασταν αυτό το χαζό γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και έληγε 0-0 το παιχνίδι στο ημίχρονο να είστε σίγουροι κι εκεί η εικόνα μας θα ήταν τελείως διαφορετική. Βλέπετε ότι στο ποδόσφαιρο οι καταστάσεις αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό και από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο. Τι να κάνουμε; Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Από αυτή την ομάδα περιμένουμε και καλό ποδόσφαιρο και θα έρθουν και οι νίκες. Υπομονή θέλει».

Για τις μεταγραφές, την πρώτη παρουσία του Ντίνα στη βασική ενδεκάδα, τον Μουνάφο, κι αν γίνει κίνηση με ελεύθερο παίκτη: «Τώρα για κάποιο ελεύθερο παίκτη αν προκύψει κάτι μπορεί να γίνει μία μεταγραφή ακόμα. Όσο για τον Ντίνα θέλει ακόμη λίγο δουλειά το παιδί αυτό, μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Και βγήκε γιατί ήθελε από το ημίχρονο περίπου να τον βγάλω γιατί είχε ένα πρόβλημα με τον προσαγωγό του. Κι όσο περνούσε το παιχνίδι βάραινε κιόλας και προκειμένου να πάθει και μεγαλύτερη ζημιά γι’ αυτό και τον έβγαλα. Αλλά πιστεύω ότι και ο Ράμος από εδώ και πέρα θα είναι έτοιμος, δηλαδή με τον Ολυμπιακό θα τον έχουμε έτοιμο κι αυτόν. Πιστεύω ότι και ο Ράμος μπορεί να βοηθήσει. Τώρα για τον Μουνάφο είναι ένας καθιερωμένος παίκτης, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όπου κι αν πήγε, στον Πανθρακικό και πάνω απ’ όλα στον Αστέρα Τρίπολης έκανε πάρα πολλά παιχνίδια, είναι έμπειρος, είναι τρεχαντήρι και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook