Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με κατάγματα στα πόδια και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης γνωστός επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού και κατασκευαστικού χώρου, μετά από επίθεση που δέχθηκε από 28χρονο εργαζόμενο του ξενοδοχείου στο οποίο είναι ο ίδιος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο επιχειρηματίας είχε κάνει παρατήρηση πριν από μερικές ημέρες στον εργαζόμενο επειδή σύμφωνα με τις πληροφορίες κοιμόταν την ώρα της δουλειάς και ο 28χρονος δύο μέρες αργότερα πήγε στο γραφείο του και κρατώντας ένα ξύλινο κοντάρι άρχισε να τον χτυπάει, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρότατα. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και νοσηλεύεται, ενώ σε βάρος του 28χρονου κατατέθηκε μήνυση.

Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, οι αξιωματικοί του οποίου έχουν ήδη πάρει καταθέσεις από εργαζομένους του ξενοδοχείου, που αναφέρθηκαν στο περιστατικό και στις σχέσεις των δύο ατόμων, του επιχειρηματία και του εργαζομένου. Ο 28χρονος, που κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, δεν έχει συλληφθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τη συμπεριφορά τους τις αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει τους ξενοδόχους του Ρεθύμνου με τον σύλλογο Ξενοδόχων να καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του συναδέλφους τους. Επιπλέον, εντός των επόμενων ημερών θα γίνει μία συνάντηση του συλλόγου ξενοδόχων με το σύλλογο ξενοδοχοϋπαλλήλων με αφορμή την επίθεση.

 

goodnet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook