Ξεκινά απο αύριο Παρασκευή 1/7 η κατάθεση αιτήσεων επανεγγραφής και εγγραφής στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χανίων.

Οι αιτήσεις , στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνική Πολιτική και Παιδείας -Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π του Δήμου Χανίων πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Οργανισμού, στο ισόγειο του Δημαρχείου Χανίων (οδός Καραϊσκάκη), τις εργάσιμες μέρες και ώρες 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ.

Δείτε εδώ τις προυποθέσεις και την μοριοδότηση

Δείτε εδώ την αίτηση εγγραφής

Δείτε εδώ το αναγκαίο ατομικό δελτίο υγείας

Να σημειωθεί πως απο αυτή την διαδικασία, λόγω της σχετικής Νομοθεσίας, αποκλείονται τα παιδιά οικογενειών με ανέργους γονείς.

Μοναδική δυνατότητα που υπάρχει μόνο για τις άνεργες μητέρες που έχουν παιδί το οποίο μπορεί να εγγραφεί σε δημοτικό βρεφονηπιακό ή παιδικό σταθμό είναι να υποβάλλουν αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος του Δ.Χανίων για συμμετοχή σε ειδικό Ευρωπαικό πρόγραμμα που εκπονείται απο την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις – εκτός άλλων περιπτώσεων – και άνεργες μητέρες και αφορά στον παιδικό σταθμό Ελ.Βενιζέλου και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Νέας Κυδωνίας, Ακρωτηρίου και Βαμβακόπουλου.

Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ στα τηλέφωνα 2821087098 – 2821087077

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook