Με τη “Δημοκρατική Παράταξη” θα συστρατευτεί στις επικείμενες εκλογές ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης, ο οποίος τον Ιανουάριο ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΔΗΣΟ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική δήλωση, ο κ. Παρασύρης εντάσσεται στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε ο ίδιος να δώσει τον αγώνα από την τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο νομό Ηρακλείου”.

Ολόκληρη η δήλωση του κ Παρασύρη έχει ως εξής:

“Το ΠΑΣΟΚ ως βασικός πυλώνας της Δημοκρατικής Παράταξης, έχει απευθύνει εδώ και καιρό ανοιχτό κάλεσμα σε πολιτικούς σχηματισμούς, κινήσεις και μεμονωμένα πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς για να συμπορευτούν σε αυτές τις εκλογές.

Βασικός στόχος παραμένει η δημιουργία ενός τρίτου πόλου στο χώρο της δημοκρατικής αριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, συμφωνήθηκε με τον Φραγκίσκο Παρασύρη π.Βουλευτή Ηρακλείου, να δώσουμε από κοινού τη μάχη των εκλογών, μια μάχη για το καλό της Ελλάδας και της Παράταξης.

Ο κ. Παρασύρης εντάσσεται στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε ο ίδιος να δώσει τον αγώνα από την τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο νομό Ηρακλείου” 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook