Χωρίς εκπλήξεις κατατέθησαν οι προτάσεις της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Έτσι, αν εγκριθούν οι προτάσεις από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει αύριο Σάββατο, το ψηφοδέλτιο θα παραμείνει το ίδιο με αυτό του Ιανουαρίου, με εξαίρεση τη θέση του Κωνσταντίνου Διάκου την οποία καταλαμβάνει η Ζωή Γεωργουλα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές κατά σειρά  είναι:

Γιώργος Σταθάκης

Παύλος Πολάκης

Ευαγγελία Βαγιωνάκη

Αντώνης Μπαλωμενάκης

Ανδρέας Παπανδρέου

Ζωή Γεωργουλά

Σε δηλώσεις του, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, κ. Ανδρέας Παπανδρέου, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι πρόσφατες παραιτήσεις από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ που άγγιξαν περίπου το 6% των στελεχών του κόμματος στο νομό,  δεν θα αποτυπωθούν στο εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου με τη μορφή σημαντικής πτώσης των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

“Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι. Θεωρούμε ότι οι μέρες από εδώ και πέρα, συσπειρώνουν το κόμμα μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη και αυτό είναι που θα δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ την πρωτιά και την αυτοδυναμία.” δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Την ίδια αισιοδοξία διατηρεί και ο Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας οργανωτικού και μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά θα διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά που συγκέντρωσε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.

“Θεωρώ ότι και στα Χανιά αλλά και σε επίπεδο Κρήτης και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαμορφώσει τέτοιο σκηνικό τις επόμενες ημέρες που θα είναι έπληξη και η αυτοδυναμία είναι προ των πυλών”, σημείωσε ο κ. Ρήγας.

 
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Εργατικό Κέντρο όπου πραγματοοιήθηκε η εκδήλωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, βρίσκεται σε εξέλιξη πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook