Με ανακοίνωσή της,η οποία συνοδεύεται και απο τις σχετικές φωτογραφίες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καταγγέλει τον βάρβαρο τραυματισμό στο κεφάλι απο αστυνομικό του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας και  καλεί όποιον γνωρίζει τα στοιχεία του εικονιζόμενου, να επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία προκειμένου να υποβληθεί μήνυση.

Το περιστατικό με την επίθεση στον β’ αντιπρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιώργο Χαρίση, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο μπλόκο του Ευαγγελισμού, στο Χίλτον.

Η καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

«Παραθέτουμε φωτογραφία του δήθεν «οργάνου της τάξης» ΜΑΤατζη, ο οποίος σήμερα το πρωί στο μπλόκο του Ευαγγελισμού, όπου συμμετείχε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με οργανωμένο μπλοκ, επιδεικνύοντας περίσσιο ζήλο, καταφέρει λυσσαλέα χτυπήματα τον β’ αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιώργο Χαρίση.

Καλούμε όποιον πολίτη γνωρίζει τα στοιχεία του εικονιζόμενου, να τα κοινοποιήσει άμεσα στην Ομοσπονδία προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες δίωξής του».