Με επικεφαλής τον γνωστό καρδιολόγο Μανώλη Αλιφιεράκη, θα ζητήσουν την ψήφο των Χανιωτών στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ (είχε παραιτηθεί λόγω διαφωνιών) και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων θα είναι υποψήφιος με τους ΑΝ.ΕΛ. στα Χανιά και μάλιστα στην πρώτη θέση της λίστας του ψηφοδελτίου.

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής κάτι που είναι πολύ τιμητικό για εμένα» είπε στο Flashnews.gr ο κ.Αλιφιεράκης, ενώ  σε ότι αφορά στους λόγους για τους οποίους θέτει υποψηφιότητα απάντησε:

«Είμαι ενεργός πολίτης και επέλεξα την παράταξη των ΑΝΕΛ γιατί συμφωνώ με τις θέσεις τους,γνωρίζω τον αγώνα που έκαναν, υποστηρίζω την στάση τους στο θέμα της διακυβέρνησης της χώρας τους προηγούμενους μήνες καθώς έγινε μια προσπάθεια συγκυβέρνησης αριστεράς – δεξιάς για το καλό όλων. Βλέπω ότι υπάρχει μια τάση απαξίωσης του χώρου αυτού και θέλω να βάλω πλάτη, να στηρίξω την προσπάθεια των ΑΝΕΛ στον δύσκολο αγώνα της χώρας μας.»

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους πέντε υποψήφιους βουλευτές στον συνδυασμό των ΑΝΕΛ στα Χανιά, σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί θα είναι:

(Με αλφαβητική σειρά και όχι με την σειρά της λίστας)

Αλεξάκης Μιχάλης
Γελασάκης Δημήτρης
Μουμουτζής Νεκτάριος
Ορφανουδάκη Ελέη
Ψαράκη – Ποποδάκη Ιωάννα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook