Τις έντονες διαμαρτυρίες συζύγων μεταλλωρύχων που βρίσκονται μέσα στις στοές της Ολυμπιάδας δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε από το περίπτερο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, “τα άκουσε” από συζύγους μεταλλωρύχων στα μεταλλεία χρυσού, στις Σκουριές Χαλκιδικής, οι οποίοι βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, μετά την απόφαση του πρώην υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη, να ανακαλέσει τις άδειες της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός.

“Κύρια Τσίπρα, πόσο περήφανος νιώσατε που έχετε 2000 εργαζόμενους στο δρόμο; Πόσο περήφανος είστε; Οι άνδρες μας είναι στις στοές! Από βδομάδα θα μπούμε κι εμείς” του φώναζε μια γυναίκα, την οποία απομάκρυναν οι άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί!

Οι άνδρες της ασφάλειας του κ. Τσίπρα την απομάκρυναν άμεσα, αλλά οι σύζυγοι των μεταλλωρύχων συνέχισαν να διαμαρτύρονται διεκδικώντας το δίκιο των οικογενειών τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook