Συνελήφθησαν, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στη Χερσόνησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών  Επιχειρήσεων Ηρακλείου , οχτώ (8) ημεδαποί , ηλικίας 36, 52, 62, 21, 23, 58, 27 και 45 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

 Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος « καφετέρια» με νόμιμο εκπρόσωπο  42χρονο ημεδαπό, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο 36χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος να είχε επιτρέψει τη διενέργεια και συμμετοχή στους συλληφθέντες του τυχερού και απαγορευμένου χαρτοπαίγνιου  «TEXAS HOLDEM UP POKER», με χρήματα και χαρτοπαιχτικές μάρκες, διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά. 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

•    Τράπουλα,
•    Το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων δέκα πέντε (495) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού,
•    Πλήθος από χαρτοπαιχτικές μάρκες, διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook