Στις βαριές υπόνοιες που άφησε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω Twitter o Γιάνης Βαρουφάκης. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη χθεσινή του συνέντευξη στη ΔΕΘ, άφησε σοβαρές υπόνοιες κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών για ύποπτο παιχνίδι με κερδοσκοπικά αμερικανικά funds.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος είπε χθες: «Με προβλημάτισε όταν μετέφερε (σ.σ. ο Γιάνης Βαρουφάκης) σε εμάς την πρόταση Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και σε αντάλλαγμα μια γενναία χρηματοδότηση και μείωση του χρέους. Όταν το άκουσα, στην αρχή είπα ότι ήταν ένα αστείο του Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι είχε πειστεί και ίδιος πως ήταν αυτή η λύση. Από την πρόταση Σόιμπλε είχε να κερδίσει ο ίδιος ο Σόιμπλε και κάποιες χώρες από τη Βόρεια Ευρώπη. Από αυτή την πρόταση είχαν να κερδίσουν βέβαια και κάποια funds στην Αμερική για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης».

Η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη στον κ. Καμμένο ήρθε μέσω Twitter, μερικές ώρες αργότερα. Ο πρώην ΥΠΟΙΚ απαντώντας στον πρόεδρο τ των ΑΝΕΛ και ομοτράπεζό του στο υπουργικό συμβούλιο επί μήνες είπε πως όποιος αποδείξει κάτι τέτοιο θα πάρει ως δώρο την… Yamaha του.

«Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1’σε fund (κι όχι μόνο στην NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010 – αυτήν έχω αυτή προσφέρω ως δώρo», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook