Οι σύζυγοι των έγκλειστων στις υπόγειες στοές μεταλλωρύχων του υποδέχτηκαν με μια ανθοδέσμη έξω απο το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη και του εξέφρασαν τις ανησυχίες του και του ζήτησαν να συνδράμει στην επίλυση του θέματος. 

Ακόμη, τον ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα στάση του και τον προσκάλεσαν να επισκεφτεί τα Μαδεμοχώρια και τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις.

Απο την πλευρά του ο κ.Μειμαράκης έδωσε τη δέσμευση ότι θα στηριχθούν επενδύσεις, που δημιουργούν θέσεις εργασίας, όπως αυτή των μεταλλείων στη Χαλκιδική.

«Είναι κατευθυντήρια γραμμή μας να στηρίζουμε τις επενδύσεις, οι οποίες δίνουν δουλειές, δημιουργούν θέσεις εργασίας. Βεβαίως, πρέπει να σεβόμαστε και το περιβάλλον, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν αποφάσεις του ΣτΕ, το οποίο όλοι εμπιστευόμαστε και δεν το εμπιστευόμαστε αλά καρτ ή το εμπιστευόμαστε ή δεν το εμπιστευόμαστε, θέλω να ξέρετε, χωρίς να είναι προεκλογική δέσμευση, είναι δέσμευση ψυχής ότι θα στηρίξουμε τις επενδύσεις που θα φέρνουν θέσεις δουλειάς και αυτή ήδη είναι στη Χαλκιδική» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε:

«Γιατί για μας είναι βασικό ζήτημα να μπορούμε να έχουμε νέες επενδύσεις που φέρνουν ζεστό χρήμα και μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, για να χτυπήσουμε την ανεργία».

«Και να ξέρετε ότι ο αγώνας πάντα δικαιώνεται» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook