Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 71χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο 68χρονου στις 9 Σεπτεμβρίου στην Παλαιοκαρυά Αιτωλοακαρνανίας.  

Ο 71χρονος συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης τού ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 74χρονος για ψευδορκία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου, ο 71χρονος είχε πάει για κυνήγι με τον 74χρονο, στην περιοχή της Παλαιοκαρυάς. 

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 71χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 68χρονου, τη στιγμή που ο τελευταίος βρίσκονταν σε ελαιόδεντρο και μάζευε σταφύλια από κλήμα, τα κλαδιά του οποίου είχαν αναρριχηθεί σε δέντρο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στη δεξιά θωρακική χώρα. 

Σε ό,τι αφορά τον 74χρονο, κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου, κατέθεσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ψευδή στοιχεία αναφορικά με το περιστατικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook