Ναρκωτικά και ειδικά κοκαίνη κατηγορούνται πως διακινούσαν στην τουριστική περιοχή Μαλίων του δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί 28 και 30 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σε έλεγχο από περιπολούντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ/Α.Δ Ηρακλείου, στον 30χρονο συλληφθέντα ο οποίος κινείτο ύποπτα πεζός στην περιοχή των Μαλιων – δ. Χερσονήσου, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη μικτού βάρους ενός γραμμαρίου έκαστη, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σε  έρευνα που ακολούθησε σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην ίδια περιοχή όπου διέμενε προσωρινά ο 30χρονος , βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς και νάιλον συσκευασίες διαφόρων μεγεθών, περιέχουσες υπολείμματα κοκαΐνης.

Επίσης κατά την έρευνα, ανευρέθηκε και μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη μικτού βάρους 3,1 γραμμαρίων κάτοχος της οποίας είναι 28χρονος συλληφθείς , σύνοικος του 30χρονου ο οποίος ήταν παρών και συνελλήφθη από αστυνομικούς ΑΤ Χερσονήσου, ενώ κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ σε χαρτονομίσματα που βρέθηκε στην κατοχή 30χρονου συλληφθέντα ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook